جشن روز پزشک

۰۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۴ کد : ۱۲۳۰ اخبار تصویری اخبار بیمارستان
جشن روز پزشک

وَ مَن اَحیَأهَا فَکَاَنَّما أحیَا النَّاسَ جَمیِاً

(و هر کسس نفسی را زنده کند، گویا همه مردم را زنده کرده است. مائده 23)

روز شنبه مورخ 2/6/98 به مناسبت روز پزشک مراسم جشنی با حضور دکتر منوچهر امیرفیروزکوهی رئیس بیمارستان بوعلی، معاونین و پزشکان بیمارستان در سالن EDC برگزار گردید.

در این مراسم دکتر امیرفیروزکوهی بعد از حمد و سپاس خداوند و اشاره به اینکه تمام علوم عالم از علم بی کران او نشئت گرفته، فرمودند: من و کارکنان این مرکز بر خود می بالیم که در جوار پزشکان پاک نهاد و نیکوسرشتی که با توانایی و دانایی خود در تامین سلامت جامعه قدم بر می دارند، کار می کنیم.

وی افزود: پزشکان دلسوز این مرکز درمانی با عرق ملی، میهنی و مذهبی و همچنین حسن خلق، نوع دوستی و به پشتوانه ی دانش روز خود جهت رسیدن به چشم انداز بیمارستان دست از هیچ تلاشی بر نمی دارند، افزود: اتاق عمل هر مرکز درمانی قلب تپنده آن مرکز است و برای رسیدن به چشم انداز بیمارستان باید به آن توجه ویژه ای شود که در آینده ای نزدیک با همت پزشکان به این هدف دست خواهیم یافت. در ادامه با اشاره به اقدامات مثبتی که در مدت ریاست خود انجام شده فرمود: جهت رفاه حال بیماران و افزایش تعداد بیماران بیمارستان، امکان زایمان رایگان نیز در این مرکز فراهم شد.

دکتر سید حسین یحیوی معاون سابق علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در این مراسم ایراد سخن کردند. ایشان با اشاره به مثمر ثمر بودن اقدامات انجام شده در طول این مدت فرمود: با سختی هایی که در این زمانه وجود دارد، رسیدگی به مشکلات این مرکز، کاری جهادی است.

دکتر احمد خلیلی رئیس سابق بیمارستان بوعلی، دکتر عبدالحسین پور رئیس گروه متخصصین جراحی های مغز و اعصاب و دکتر بابک نیکومرام رئیس گروه جراحان زیبایی بیمارستان نیز بعد از تبریک روز پزشک و تشکر از رئیس بیمارستان اقدامات صورت گرفته را ارزنده دانستند.

دکتر فیروزکوهی در پایان مراسم بعد از دعای خیر برای پزشکان گفت: امیدوارم پزشکان این مرکز با دو بال اندیشه و ایمان و با تکیه بر علم خود سرآمد نیکان روزگار باشند و با آرزوی توفیق و موفقیت روزافزون ختم مراسم را اعلام کردند.

روابط عمومی بیمارستان بوعلی تهران

نظر شما :