دکتر منوچهر امیرفیروزکوهی از اعزام ۱۱۰ نفر از پرسنل به مشهد مقدس خبر داد

۰۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۲:۰۸ کد : ۱۵۱ اخبار تصویری اخبار بیمارستان
دکتر منوچهر امیرفیروزکوهی از اعزام ۱۱۰ نفر از پرسنل به مشهد مقدس خبر داد

دکتر منوچهر امیرفیروزکوهی، معاون توسعه و منابع بیمارستان بوعلی  از اعزام ۱۱۰ نفر از کارکنان این مرکز درمانی در قالب اردوی فرهنگی زیارتی به مشهد مقدس همزمان با فرا رسیدن عید سعید غدیر خم خبر داد.

دکتر امیرفیروزکوهی گفت: «از زمانی که دانشگاه آزاد  اسلامی بیمارستان بوعلی را تحویل گرفته است، اولین بار است در مدت بیش از یک دهه گذشته اردوی زیارتی مشهد مقدس برگزار خواهد شد.»

وی افزود: «طرح این اردو مورد استقبال دکتر ایجادی رئیس بیمارستان قرار گرفت و با حمایت دکتر ابطحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و دکتر فاطمی، معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه تایید و مصوب شد».

معاون توسعه و منابع بیمارستان بوعلی تصریح کرد: «برگزاری این اردو با اعمال تخفیف و اقساط به جهت تکریم پرسنل و خانواده های محترم ایشان انجام خواهد شد و با توجه به اقدامات فرهنگی خوبی که در سه ماهه گذشته در این مرکز صورت گرفته است، به فضل خدا در نظر داریم در آینده از این قبیل اردوها که بر روحیه پرسنل اثر بسیار مثبتی دارد در این مرکز درمانی برگزار گردد».

وی در پایان ضمن تبریک فرا رسید عید سعید غدیر خم، از زحمات بی دریغ دکتر ابطحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دکتر ایجادی رئیس بیمارستان بوعلی و دکتر فاطمی معاونت دانشجویی و فرهنگی تقدیر و تشکر کرد.

نظر شما :